Trostruki ubojica pucao sebi u usta, daje znakove života

Vidi originalni članak

..., unatoč višesatnom pregovaranju, iza ponoći si je u usta stavio pištolj te je došlo do opaljenja, nakon čega je s ozljedama u predjelu glave prevezen u šibensku bolnicu pokazujući znakove života, izvijestilo je Ravnateljstvo policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Unatoč višesatnom pregovaranju, osumnjičeni je stavio pištolj u usta iz kojeg je došlo do opaljenja. Iako su ga policijski službenici pokušali spriječiti uporabom elektrošokera, nisu uspjeli. S ozljedama u predjelu glave, Luketa je prevezen u OB Šibenik, gdje daje znakove života", navodi se u priopćenju Ravnateljstva policije. Dodaje se i da policijski službenici PU Šibensko-kninske u suradnji s policijskim službenicima Ravnateljstva policije nastavljaju kriminalističko istraživanje.

Pokušavali ga nagovoriti da se preda Luketa (59) se do tog trenutka nalazio u policijskom okruženju u Partizanskoj ulici u blizini kuće gdje su se ubojstva dogodila, zbog čega je policija blokirala sve ulaze u naselje Brodaricu kroz koje prolazi i Jadranska magistrala D8, koja je također bila zatvorena za sav promet. Svemu je prethodilo, kako je priopćila policija, da su u 21,18 sati Luketu zatekli naoružanog na jednoj lokaciji na području Šibenika i od tada su ga pokušavali nagovoriti da se preda, pri čemu je on prijetio i samoubojstvom. Split smrtno se preplašili Drama u Splitu: Obitelj uživala u mirnoj večeri, a onda je uslijedio šok Motiv nepoznat Iako policija nije izašla s identitetima ubijenih, neslužbeno se doznaje da je među njima i Ivan Bajić Pajdo (65), čovjek koji je nekada bio tjelohranitelj Zlatka Bagarića, neokrunjenog "kralja kocke", kako su Bagarića titulirali mediji. Bajićevo mrtvo tijelo nađeno je u vozilu pred kućom u Gomljaniku u šibenskom naselju Brodarica. U kući su pak mrtvi nađeni supružnici H.K. i M.K.. Njihova tijela policija je otkrila nakon što je dobila dojavu o pucnjavi te je izašla na teren kako bi provjerila o čemu se tu radi.

vecernji list

Vezani članci