FOTO  TRAGEDIJA KOD POSUŠJA Preminulo osmero mladih, imali su 18 i 19 godina

K. Perić/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nezapamćena tragedija pogodila je Općinu Posušje. Tijekom noći je u mjestu Tribistovo preminulo osam mladih osoba. Kako neslužbeno doznajemo od lokalnog stanovništva, preminuli su u vikendici od posljedica gušenja plinom iz agregata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jutros u 10 sati dobili smo prijavu da je u mjestu Tribistovo pronađeno više osoba koje su smrtno stradale”, potvrdila je za medije glasnogovornica MUP-a Zapadnohercegovačke županije Martina Medić.

Na mjestu događaja bili su policija, tužitelj i druge službe koje su obavili očevid i utvrđuju razloge nesreće. 

"U kući je pronađeno osam mrtvih tijela, četiri muške i četiri ženske osobe, svi sa područja Posušja. U tijeku je očevid. Uzrok smrti bit će poznat nakon izvršene obdukcije", naveo je za hercegovina.info županijski tužitelj Tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke Josip Aničić.

Posušje Tribistovo tragedija

"U nezapamćenoj tragediji u Posušju smrtno je stradalo osam mladih između 18 i 19 godina," potvrdio je uime MUP-a ŽZH, Milan Galić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U susjednoj vikendici bile su također mlađe osobe koje su čekale Novu godinu. Oni su prvi primijetili da nitko nije izašao iz vikendice koja se nalazila u blizini. Nakon toga su pokušali ući u vikendicu, ali vrata su bila zaključana. Jedan od njih je ušao i u prizemlju zatekao osam osoba u besvjesnom stanju, nakon čega je pozvao policiju", ispričao je Galić.

Načelnik općine Posušje izrazio je sućut obiteljima nastradalih.

"Povodom tragedije u kojoj je noćas u Posušju izgubljeno osam mladih života, obiteljima nastradalih upućujemo najiskrenije izraze sućuti. Također, molimo sve vlasnike ugostiteljskih objekata da u znak poštovanja prema žrtvama, obustave rad", objavljeno je na web stranici i Facebooku općine.

Zbog nezapamćene tragedije, objavljeno je kako su zatvoreni skijalište i ugostiteljski objekti na Blidinju.

Vezani članci