STRAŠNA NESREĆA UZELA ŽIVOT MLADE VOZAČICE (20) Majka dvoje djece autom se zabila u betonski stup na raskrižju

Vidi originalni članak
Nešto prije 22 sata u Ulici kralja Tomislava dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je poginula mlada vozačica, javlja portal eMeđimurje.

Prema prvim informacijama, 20-godišnja vozačica je autom udarila u betonski spomen stup koji se nalazi na križanju s Ulicom bana Jelačića i Ulicom Matije Gupca. Na mjesto događaja su, uz policiju, stigli i vatrogasci. Oni su zajedno s mještanima stradalu djevojku vadili iz auta koji se zapalio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal eMeđimurje doznaje da je život izgubila A.Š., koja je iza sebe ostavila dvoje djece. Mještani su u šoku. Ljudi koji žive u tom kraju kažu kako se čuo jak tresak. Odmah su istrčali van i vidjeli kako gori auto.

- Strašan prizor. Djevojka je nakon što su ju izvukli iz auta odmah izdahnula. U šoku smo jer smo je poznavali. Izgubljen je mlad život, ima li veće tragedije? - kazala je jedna žena koja se našla na mjestu nesreće.

Stigla je i hitna medicinska pomoć, no djevojci više nije bilo pomoći. U kasnim večernjim satima trajao je očevid, a više informacija bit će poznato naknadno.

Vezani članci