Splitski političar pijan masturbirao pred djevojkama u parku

Dalmatinskiportal.hr
Vidi originalni članak

Splićanin koji se nekad bavio politikom, a danas je zaposlen kao pomoćni radnik u HEP-u, osuđen je na Prekršajnom sudu nepravomoćno zbog masturbiranja na javnom mjestu pod utjecajem alkohola na uvjetnu kaznu od 30 dana zatvora koja se neće izvršiti ako ne počini novi prekršaj u roku godinu dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prekršaj se dogodio 21. lipnja prošle godine. Okrivljeni je sjedeći na klupi parka na Kruševića guvnu masturbirao u nazočnosti djevojaka, koje su sjedile na obližnjim klupama, navodi se u presudi.

U svojoj obrani je rekao da je bio na kupanju na Bačvicama te se potom prošetao do parka i sjeo na klupu. U ruci je držao kupaće gaćice svoje partnerice. Nakon nekog vremena, do njega su došli policijski službenici i lišili ga slobode. Tvrdi da nije masturbirao gledajući djevojke. Naveo je kako se nekad bavio body-buildingom i koristio steroide pa je impotentan.

Odgovarajući na pitanja suca, kazao je kako s partnericom nema intimne odnose, ali voli skupljati gaćice svojih partnerica jer mu to pruža zadovoljstvo. Potvrdio je da je popio više piva i bio pod utjecajem alkohola. Policiji je predao i manju količinu marihuane koju je nabavio tog popodneva. Dok je sjedio u parku, zbog mraka nije dobro vidio tko se još sve tu nalazi, ali je po glasovima zaključio da tu ima mlađih ženskih osoba.

Sudac je saslušao i svjedoka koji se zatekao u parku s djevojkom. Primijetio je muškarca koji je masturbirao pa je rekao djevojci i njenim prijateljicama da odu. Nazvali su policiju i sačekali patrolu.

Sudac obranu okrivljenika nije prihvatio. Zaključio je da nije uvjerljiva. Smatra da je dao ublaženu verziju događaja, svjestan da neće moći izbjeći utvrđivanje stvarnog stanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Međutim, i tako predočeno ponašanje je bizarno. S jedne strane okrivljenik tvrdi kako skuplja donji veš svojih partnerica, te da je kritične prigode u ruci držao kupače gaćice sadašnje partnerice, istovremeno tvrdeći da je impotentan, što je očigledno besmislena izjava i dodatni dokaz okrivljenikove sklonosti bizarnom ponašanju', zaključio je sudac.

U cijelosti je prihvaćeno svjedočenje očevica iz kojeg proizlazi da je okrivljenik na javnom mjestu grubo vrijeđao moralne osjećaje građana masturbirajući u nazočnosti djevojaka koje su sjedile na obližnjim klupama.

Vezani članci