Šokantno: Dok je otac bacao mališane sa šestog kata, majka trčala niz stepenice da ih pokuša spasiti

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

...s balkona obiteljskog stana na šestom katu prije nego što je i sam skočio u smrt. Talijanska novinska agencija Ansa javila je da je 41-godišnji čovjek ostao bez posla prije godinu dana, ali da je nejasno da li su ekonomski problemi glavni uzrok trgičnog čina na koji se odlučio. Italija, koja je opet u recesiji, bilježi brojna samoubojstva posljednjih sedmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

List Corriere della Sera tvrdi da je svađa izbila zbog problema oko novca. Marco se posvađao u ponedjeljak ujutro sa suprugom u stanu u talijanskoj Bresciji. U naletu bijesa muškarac je uzeo 14-mjesečnu kćerkicu M. i otrčao s njom do prozora. Otvorio ga je i spremao se baciti djevojčicu kroz prozor.

- U redu ako si me htio uplašiti, uspio si. No, sada spusti dijete - rekla je suprugu užasnuta Elena. No, Marco nije ni trepnuo već je curicu bacio sa šestog kata. Prestravljena Elena je problijedila, a Marco je u sekundi uzeo 4-godišnjeg sina i njega bacio kroz prozor. Žena se plačući i vrišteći sjurila niz stepenice pred zgradu. Za njom je krenuo i podivljali muž. Obzirom da ju nije mogao stići otvorio je prozor u hodniku zgrade i skočio. Udario je o parkirani auto i preminuo na mjestu. Ubrzo su na mjesto tragedije stigli liječnici i policija. Prestravili su se vidjevši dva mala tijela kako leže u lokvi krvi. Curica i dječak još su davali znakove života, no unatoč naporima liječnika da ih spase podlegli su teškim ozljedama. Djeca su proglašena mrtvom nakon što su primljena u bolnicu.

Vezani članci