Slavonija odahnula: Nakon 13 dana uhićen pedofil koji je silovao nećakinju

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Kod njega je pronađena puška, tzv. tandžara i dva metka, a policija nije željela precizirati jesu li ga sami pronašli i uhitili ili se Kezele sam predao nakon što se 13 dana skrivao po šumama u brodskom kraju, piše jutarnji list.

Iako policija nije željela otkriti niti lokaciju na kojoj je uhićen, pretpostavlja se da je to bilo na području između Bickog Sela i Sredanaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Kezele je prijavljen i osumnjičen da je s 29. na 30 rujna nakon kirvaja u selu na području općine Bukovlje silovao 16-godišnju kćerku svoje starije sestre.

Dan ranije u njihovoj kući svi su slavili kirvaj, a Kezele se nije u Bicko Selo vratio s majkom i mlađim bratom, već je odlučio ostati i na zabavi. Bila je to očito kobna odluka za cijelu obitelj, koja je proteklih dana proživljavala pravu agoniju, a njegova majka Marija i brat Antun pozivali su Ivu putem medija da se preda i "skine sramotu s njih."

S obitelji, konkretno majkom, posljednji je put kontaktirao u ponedjeljak 1. rujna oko 17 sati, kada joj je rekao da se neće predati kazavši: Ja njima u šake neću." Od tada za o njemu nije bilo ni traga ni glasa, sve do petka kada je uhićen.

Kezele je već odležao u zatvoru dvije godine od 2008. do 2010., a bio je osuđen za spolno općenje s maloljetnim hendikepiranim dječakom. Njegova je obitelj kazala i kako je i ranije imao slične incidente, a navodno je riječ o tri silovanja maloljetnih djevojaka.

Na sudu u Slavonskom Brodu takvih podataka nisu imali.

Vezani članci