Sarajlija poginuo vraćajući se sa bračnog putovanja

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
...na magistralnom putu Tuzla - Sarajevo u mjestu Podgajevi kod Živinica. On je vozio "renault clio" koji se sudario s kamionom "mercedes", kojim je upravljao B. A. (54) iz Zvornika.

Obavljen uviđaj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Vozač automobila je smrtno stradao, dok je njegova supruga hospitalizirana u UKC-u Tuzla i nalazi se van životne opasnosti. Urađeno je alkotestiranje vozača kamiona i utvrđeno da nije bio pod utjecajem alkohola. U tijeku je istraga kojom će biti utvrđene okolnosti pod kojima se dogodila ova nesreća - izjavio je županijski tužitelj Dalibor Bingas.

Očevid na mjestu nesreće obavili su službenici Odjela kriminalističke policije PU Živinice. Prema riječima očevidaca, "renault" se nekoliko puta okrenuo na cesti i zadnjim dijelom udario u kamion.

Uposlenici banke

Od osoba bliskih obitelji Tiro saznali smo da se Adnan sa svojom suprugom vraćao s bračnog putovanja. Oni su se vjenčali 5. svibnja ove godine i otišli u Tursku na bračno putovanje. Automobilom su došli do Beograda, gdje su ostavili vozilo, te zrakoplovom otputovali za Istanbul, a nesreća se dogodila kada su se vraćali iz Beograda za Sarajevo.

Adnan Tiro bio je uposlenik Raiffeisen banke, gdje radi i Sandra Elezović, potvrdili su nam iz ove banke. Kako saznajemo, otac Adnana Tire poginuo je u ratu, au Sarajevu mu žive majka i sestra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dnevni avaz

Vezani članci