SAMOUBOJSTVO U PU MOSTAR Bizaran razlog zbog čega je 38-godišnjak priveden. Evo što je radio ranije

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U petak, 2. prosinca, D. R. (1984.) počinio je samoubojstvo vješanjem u prostorijama za zadržavanje Policijske uprave (PU) Mostar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je priopćeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ), PU Mostar u petak oko 15 sati obaviještenA je da nepoznata muška osoba romske pripadnosti, u vidno pijanom stanju, uznemirava stanare zvoneći na vrata stanova u Ulici Ante Starčevića.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici policije i ispred spomenute zgrade zatekli navedenu osobu. Isti kod sebe nije imao nikakve dokumente te su ga djelatnici policije doveli u prostorije PU Mostar radi utvrđivanja identiteta, navodi Fena.

Ustanovljeno je kako se radi o D.R. (1984.) za kojim je raspisana tjeralica od Osnovnog suda Trebinje. Osoba je uhićena i, uz sve predviđene mjere i radnje, zadržana u službenim prostorijama.

Oko 19 sati prilikom obilaska prostorija za zadržavanje u kojoj je smješten D.R., uočeno je da je isti počinio samoubojstvo vješanjem. Dežurni tužitelj, pripadnici Odjela kriminalističke policije PU Mostar i službenici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ obavili su očevid.

Kako su mediji tijekom petka prenijeli, samoubojstvo je izvršio Dalibor Ramović. On je tijekom 2021. godine skrnavio nadgrobne spomenike na groblju u Gacku odakle je otuđivao mesingane predmete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednoj od tih krađa je i uhićen, te je osumnjičen za kazneno djelo 'Krađa'. Ramović je u jednoj od spomenutih krađa uhićen nedaleko od Gradskog groblja u Gacku i sa sobom je imao jutenu vreću, objavile su 'Nezavisne novine'. Policija ga je legitimirala, te su ustanovili da u vreći nosi otuđene predmete s groblja. Tada je pronađeno 16 mesinganih rukohvata s nadgrobnih ploča s podloškama i maticama.

Vezani članci