Samoubojstvo dječaka u Čitluku zbog loših ocjena?

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

...učenik čitlučke Osnovne škole, a kao motiv, saznajemo iz policijskih izvora, su se jučer spominjale slabe ocjene u školi. U MUP-u Hercegovačko-neretvanske županije potvrđeno nam je da su dobili informaciju kako je u obiteljskoj kući u mjestu Vionica, općina Čitluk, samoubojstvo izvršilo dijete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Velika tragedija u Čitluku: Objesio se 12-godišnji dječak

Nije bilo pomoći

Odmah su na lice mjesta upućeni ekipa Hitne pomoći i policijska ophodnja. Nažalost, liječnik je po dolasku mogao samo konstatirati smrt dječaka. Dječak je, kako su nam potvrdili u policiji, samoubojstvo izvršio objesivši se u kući.
Ovaj tragični slučaj potresao je jučer naselje Vionicu i okolicu, a vijest se brzo širila. Nitko nije mogao povjerovati u vijest da je samoubojstvo izvršilo tako mlado dijete, a kao motiv se navodila slaba ocjena u školi. U policiji i Županijskom tužiteljstvu nisu mogli iznositi previše detalja o ovome slučaju, obrazloživši to činjenicom da je u pitanju dijete, ali i da istraga traje.

Nema kaznenog djela

Očevid su izvršili pripadnici kriminalističke policije koji su sačinili zapisnik o tragičnom slučaju koji će biti predan Županijskom tužiteljstvu, odnosno postupajućem tužitelju. U Tužiteljstvu također nisu iznosili detalje o ovome slučaju. Tek nam je potvrđeno da je dijete izvršilo samoubojstvo i da se obdukcija tijela neće izvršiti s obzirom na okolnosti. Utvrđeno je kako nema kaznenog djela, tj., nema utjecaja neke druge osobe zbog čega se ne sumnja u počinjeno kazneno djelo. Tijelo je nakon završenog očevida predano obitelji radi organiziranja pokopa.

dnevni list

Vezani članci