Robert Bakula životno ugrožen

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

'Dječak se nalazi na respiratorima i smješten je na Jedinici intenzivne njege SKB Mostar. Trenutno mu je zdravstveno stanje stabilno, no i dalje je životno ugrožen. On je u našu bolnicu primljen u nedjelju u ranim jutarnjim satima i to s teškim ozljedama glave i kontuzijom pluća'', izjavila je za medije  je Ana Marija Dedić glasnogovorica Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsećamo, nesreća u kojoj je stradao Robert dogodila se u subotu kada je vozilo marke „Daimler Chrysler CLS 500“kojim je upravljao je maloljetni Josip Lončar (17) izletjelo sa ceste.

Prilikom izlaska iz desnog zavoja zbog prevelike brzine vozač je izgubio kontrolu nad vozilom nakon čega je vozilo sletjelo s ceste, prevrnulo se, te je na istom izbio požar. Vozač je na licu mjesta podlegao od zadobivenih ozljeda a suvozač je zadobio teške i po život opasne ozljede te je hospitaliziran u SKB Mostar.

Policijski službenici poduzet će potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja okolnosti pod kojima je maloljetnik upravljao motornim vozilom, kao i u cilju utvrđivanja odgovornosti osobe koja je maloljetniku omogućila upravljanje motornim vozilom te sankcioniranja iste'', navodi se iz MUP-a ZHŽ.

Vezani članci