Pronađeno mrtvo tijelo mladića i teško ozlijeđena djevojka

Vidi originalni članak
Pod pravom policijskom opsadom je crikvenička ulica Kralja Tomislava, osobice uže područje oko kućnog broja 118B, nakon što su u toj zgradi otkriveni mrtav mladić i ozlijeđena djevojka.

Okolonosti u kojima je došlo do smrti i ozlijeđivanja tek su se počele razjašnjavati a kako nam je priopćila zamjenica županijske državne odvjednicer Barbara Sandalj, koja rukovodi očevidom, mladić je u dobi od 22, a djevojka je 19-godišnjakinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sandalj nam je također potvrdila da je mrtav mladić zadobio višestruke ozljede, a da je i preživjela djevojka također s višestrukim ozljedama prebačena u bolnicu.

Službeno nismo doznali čime su zadobili ozljede, a neslužbene i nepotvrđene informacije govore kako se radi o hladnom oružju.

Već su prva saznanja govorila o postojanju još jedne osobe kao sudioniku događaja. Na mjesto događaja su odmah stigli brojni djelatnici interventne policije i stali pročešljavati uže i šire područje, dok su se krim tehničari prvo fokusirali na vanjske tragove. Nešto iza 19 sati, osumnjičeni za ubojstvo je pronađen i priveden.

Kako se može vidjeti, vanjskih tragova je na mjestu događaja prilično a očito je da pripadaju odbjegloj osobi.

O ozbiljnosti kaznenog djela koje se odigralo u Crikvenica svjedoči i činjenica da su uz brojne pripadnike policije izašli i načelnik sektora krim policije Željko Kruneš te voditelj Službe općeg kriminaliteta Robert Tomac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

novilist.hr

Vezani članci