Pronađena je četverogodišnja Anamarija Zović

Vidi originalni članak
Sinoć je na području općine Pićan nestala četverogodišnja djevojčica Anamarija Zović. Odjevena je u sivu majicu s ružičastim ponijem, zelene kratke hlačice, a na nogama ima ljubičaste kroksice. Anamarija je visoka oko 100 cm, ima smeđu valovitu kosu (do uha) i plave oči.

Ona je oko 19 sati šetala s psićem, te je zadnje viđena kod Kulja i od tada joj se gubi svaki trag. U potragu za djevojčicom, rođena je 10. studenoga 2011., angažirano je više stotina ljudi - mještani, vatrogasci, policija, pripadnici HGSS-a sa psom tragačem, a područje se pretražuje i termo kamerom, a stožer za traganje je smješten kod Kulja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija moli građane da ako imaju informacije o nestaloj djevojčici to jave policiji na 192 ili Državnoj upravi za zaštitu i spašavanje na broj 112.

NOVO 8.11 Nakon cjelonoćne potrage u kojoj je sudjelovalo više stotina osoba, u srijedu oko 7.40 sati u blizini Gračišća nađena je četverogodišnja Anamarija Zović.

Djevojčica je pronađena jutros neozlijeđena.

Oko 300 metara od Gračišća pripadnik dobrovoljnog vatrogasnog društva i pripadnik Državne uprave za spašavanje pronašli su Anamariju 500 metara od ceste, odnosno dva kilometra od njezine kuće u stanju šoka, ali neozlijeđenu, uz male ogrebotine.

Policijska uprava istarska zahvaljuje svim građanima koji su pomogli u traganju za djevojčicom, policijskim službenicima, vatrogascima, pripadnicima dobrovoljnih vatrogasnih društava, pripadnicima DUZS-a, članovima GSS-a, članovima lovačkih društava, mještanima i svim drugim osobama koje su se uključile u potragu za djevojčicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po prvim informacija pronašao ju je član DVD-a. Zasad nema više informacija.

Vezani članci