Profesoricu Dijanu Ćulibrk ubio 21-godišnjak zbog sitnog duga

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Djelatnici Policijske uprave zagrebačke razriješili su ubojstvo 37-godišnje profesorice sociologije Dijane Ćulibrk, čije je nasmrt izbodeno tijelo pronađeno 11. listopada u stanu u ulici Karela Zahradnika u zagrebačkom naselju Sloboština, piše večernji.hr.
Za teško ubojstvo iz, kako se ispostavilo, koristoljublja osumnjičen je 21-godišnji Dario Šišaković , koji je nesretnu ženu radi duga od nekoliko stotina kuna izmasakrirao zasad neutvrđenim oštrim predmetom nekoliko desetaka puta. Potom je iz stana odnio laptop, plazma televizor i nakit koji je za nekoliko tisuća kuna prodao u trgovini za otkup zlata na Trešnjevci. Policija ga je pronašla kada je pokušao prodati televizor.

Policiji je priveden u večernjim satima subote, u društvu odvjetnika, te je isprva negirao krivnju no pritisnut nepobitnim dokazima o njegovoj upletenosti u smrt profesorice, naposljetku je i priznao. Žrtva i ubojica bili su poznanici, zbog čega ga je i pustila u stan, a osumnjičeni Šišaković, sitni novozagrebački diler, otprije je poznat policiji zbog imovinskih delikata i problema s drogom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci