FOTO  Policija u Hercegovini pronašla zasad indijske konoplje

Z. Lojpur/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Službenici Policijske uprave Trebinje su u mjestu Dabrica, općina Berkovići, pronašli 30 stabljika zeljaste biljke koja svojim karakteristikama asocira na indijsku konoplju. Očevid na mjestu pronalaska stabljika izvršen je u jutarnjim satima, kojom prilikom su izuzete stabljike indijske konoplje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policijski službenici su uhitili osobu koja se može dovesti u vezu sa pronađenom plantažom. Riječ je o osobi inicijala D.G. Nakon uhićenja izvršeni su pretresi šireg mjesta događaja pronađenih stabljika, kao i kuća, pomoćnih prostorija i vozila, koje koristi navedena osoba.

Tom prilikom je u kući koju koristi osoba D.G. pronađeni i uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta oduzeti eksploziv i elektronske detonatorske kapisle.

O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva u Trebinju, koji je naredio da se poduzmu sve mjere i radnje na dokumentiranju kaznenog djela 'Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga', kao i kaznenog djela 'Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija'.

Vezani članci