Policija pronašla kradljivce bakra u Širokom Brijegu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Kao što smo ranije izvijestili noću s ponedjeljak na utorak nepoznati počinitelji provalili su u trafostanicu u mjestu Crne Lokve, općina Široki Brijeg, nakon čega su s postolja skinuli energetski transformator te ga rastavili a potom otuđili bakrene namotaje.

Ovim kaznenim djelom Elektroprivreda HZHB, ispostava Široki Brijeg, oštećena je za više od 10.000 KM.
Operativnim radom istražitelji PU Široki Brijeg došli su do saznanja o mogućim počiniteljima – jučer su slobode lišeni A. Š. (20), Dž. Č. (21) i A. M. (23), svi s prebivalištem u Mostaru, te je nad njima izvršena kriminalistička obrada tijekom koje su u cijelosti priznali izvršenje opisanog kaznenog djela, kojim su počinili štetu veću od 10.000 KM, te kojim su stekli protupravnu imovinsku korist u iznosu od 700 KM.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PU Široki Brijeg podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće protiv A. Š. (20), Dž. Č. (21) i A. M. (23) zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe.

ABCportal neslužbeno doznaje da je riječ o Albinu Šetki zvanom Tošiba, Dženanu Ćustović i Alenu Mustić, te kako se radi o kriminalcima koji su specijalizirani za ovakvu vrstu kazenih djela.

ABCportal.info

Vezani članci