Buna: Pokušaj samoubojstva

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Nešto prije 20 sati, Ilija P. je došao do parkirane prikolice kamiona u koju je ušao i potom u sebe pucao iz vatrenog oružja. Sve se dogodilo samo par stotina metara dalje od zgrade Policijske postaje Jug. Odmah su do Ilije P. dotrčali pripadnici policije, a brzo je stigla i ekipa Hitne pomoći Doma zdravija Mostar. Nakon pružene prve pomoći na licu mjesta, Ilija P. je vozilom Hitne pomoći prevezen u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostara gdje je zadržan na liječenju.

Silva Šunijić, glasnogovornica SKB-a Mostar, potvrdila je da je pacijent u teškom staraju i da je neizvjestan ishod slučaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U 20 sati pacijent je primljen na Odjel anestezije, reanimacije intenzivnog liječena s prostrijelnom ranom. Pod stalnim je nadzorom liječnika, nestabilnog je zdravstvenog starca i za sada je neizvjesno davati bilo kakvu prognozu", izjavila je glasnogovornica Silva Šunjić. O događaju je obaviješteno i nadležno Županijsko tužiteljstvo uz čiju su suglasnost pripadnici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Mostar izvršili očevid.

U policiji i Tužiteljstvu jučer nisu mogli govoriti o detaljima ovoga slučaja budući daje trajala istraga.

Dnevni list

Vezani članci