Pješak pregažen, vozač pobjegao, policija traži pomoć

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Prometna nezgoda dogodila je se na regionalnoj cesti Vitina - Orahovlje, u mjestu Veljaci.

Prema iskazima svjedoka u navedeno vrijeme cestom je se iz smjera Vitine kretalo vozilo marke „Citroen“ HR registarskih oznaka; nakon što je primijetio da na lijevoj strani kolnika leži pješak vozač Citroena upalio je sva četiri svijetla i zaustavio vozilo, s namjerom da pomogne toj osobi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom trenutku iz smjera Vitine naišlo je motorno vozilo, vjerojatno marke „Opel Kadet“, crvene boje i nepoznatih, vjerojatno BH registarskih oznaka.

Prema iskazima svjedoka vozač Kadeta zaobišao je zaustavljenog Citroena prešavši na lijevu kolničku traku pri čemu je kotačima prešao preko prsnog koša M. V. nanijevši mu na taj način teške i po život opasne ozljede nakon čega se udaljio u smjeru Orahovlja.

Građane koji imaju bilo kakvih saznanja o opisanoj prometnoj nezgodi, kao i građane koji imaju saznanja o identitetu vozača ili o vozilu koje je sudjelovalo u nezgodi, molimo da nazovu MUP ŽZH ne besplatni telefonski broj 122 ili na telefon broj (039) 835-801 ili 835-807.

Za protekla 24 sata  iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 14 prijava od strane građana (na području Mostara 7, na području Konjica 2, na području Čapljine 2, na području Stoca 1, na području jablanice 1 i na području Prozor-Rame 1). U oblasti javnog reda i mira nije bilo registriranih prekršaja. U oblasti sigurnosti prometa registrirano je 7 prometnih nezgoda. Prometne nezgode su se dogodile ; na području PU Mostar 5 i na području PU Čapljina 2.

MUP ŽZH/MUP HNŽ

Vezani članci