Orašje: Maloljetnik surfao internetom, pa se pokušao objesiti na zidu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Dječaka je majka slučajno pronašla obješenog u njegovoj sobi. Informaciju o pokušaju samoubojstva 16-godišnjaka jučer je službeno objavio i MUP Posavske županije, ne navodeći njegov puni identitet s obzirom na to da je riječ o maloljetniku.

"Zapovjednik policijske postaje obavijestio nas je oko 23 sata da se u Kostrču pokušao ubiti maloljetnik pa smo izvršili provjere u Županijskoj bolnici. Dežurna liječnica kazala nam je da je dječak u bolnicu dovezen bez svijesti. Nad njim je izvršena reanimacija, nakon čega je upućen na daljnje liječenje u Opću bolnicu u Vinkovcima u susjednoj Republici Hrvatskoj. Roditelji dječaka izjavili su da su dječaka obješenog kaišem o ekser na zidu pronašli njegov stariji brat i majka koja je prerezala kaiš kako bi sinu spasila život" - kažu iz Policijske postaje u Orašju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neslužbeno saznajemo od mještana Kostrča da se tragični događaj desio u dječakovoj sobi. Navodno je, prije zamalo kobnog čina, surfao internetom, da bi se iz još nepoznatih razloga odlučio na samoubojstvo.


Dobar učenik

Sa zida je skinuo raspelo, a potom se kaišem vezao oko vrata i objesio o ekser s kojeg je prethodno skinuo križ. Majka i brat pronašli su ga bez svijesti i automobilom hitno prevezli do četiri kilometra udaljene Županijske bolnice.

Kostrčani su nam ispričali da je 16-godišnjak treće i najmlađe dijete u porodici bivšeg pripadnika HVO-a te da je dječak izuzetno miran, povučen i tih, a uz to je i dobar učenik.

Prema posljednjim informacijama iz vinkovačke bolnice, zdravstveno stanje dječaka je složeno, priključen je na aparate i liječnici se bore za njegov život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dnevni avaz

Vezani članci