OPREZ Četiri motociklista poginula za nekoliko sati na cestama u BiH

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Maloljetni vozač motocikla iz Dervente poginuo je u prometnoj nesreći u mjestu Cerani na cesti Derventa - Osinja. Prometna nesreća se dogodila u subotu oko 18:30 sati, kada se motocikl sudario sa automobilom Passat, priopćeno je iz Policijske uprave Doboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Motociklist čiji su inicijali M.E. (17) preminuo je na putu do dobojske bolnice, a suvozač u Passatu, čiji su inicijali V.K., lakše je ozlijeđen, navodi Srna.

Maloljetni motociklist i vozač Passata, čiji su incijali M.K., upravljali su neregistriranim vozilima.

Na cestama u Republici Srpskoj tijekom subote su se dogodile četiri prometne nesreće u kojima su živote izgubili vozači motocikla. Osim ove prometne nesreće kod Dervente, motociklisti su stradali i na području Bijeljine, Pelagićeva i Višegrada.

Tridesetjednogodišnji muškarac čiji su inicijali S.P. iz Višegrada poginuo je u prometnoj nesreći koja se dogodila u sutobu u mjestu Rodić Brdo, na magistralnoj cesti Višegrad - Vardište, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Foča.

U prometnoj nesreći, koja se dogodila u 13:30 sati, sudjelovali su osobno vozilo Audi kojim je upravljao 29-godišnji R.A. iz Višegrada i nastradali motociklista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Motociklista iz Brčkog čiji su inicijali A.R. (44) poginuo je u prometnoj nesreći na magistralnoj cesti u Pelagićevu, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Bijeljina. U prometnoj nesreći, koja se dogodila u 17 sati, sudjelovali su motociklista i traktor marke 'John Deere' kojim je upravljala osoba iz Pelagićeva čiji su inicijali N.P.

Motociklista čiji su inicijali P.B. (52) poginuo je uslijed slijetanja sa kolnika u Bijeljini, rekla je Srni glasnogovornica bijeljinske Policijske uprave Aleksandra Marić.

Prometna nesreća dogodila se u subotu u 21:15 sati na kružnom toku kod Tržnog centra 'Fis'. Prilikom slijetanja motocikla Kawasaki sa ceste, vozač je podlegao od zadobivenih ozljeda na mjestu nezgode.

Vezani članci