Novi detalji stravičnog mučenja Njemice: Tjerali je da vuče kola, seksualno je zlostavljali i rezali nožem

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Nakon što su bračni par Milenko i Slavica Marinković pritvoreni, stanovnici susjednih sela Gojčina (općina Kalesija) i Repuha (Živinice), malo slobodnije pričaju o onome što su viđali na imanju Marinkovića.

Tako je jedan susjed za Bportal.ba ispričao kako je jednom prilikom vidio nesretnu Njemicu kako vuče zaprežna kola umjesto konja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

-Govorili su: Hija, hija...kao da tjeraju konja. Pogledam, ne vidim konja. Onda vidim da ona vozi kola, dok se oni smiju, ispričao je potresno svjedočanstvo.

On je potvrdio da je u torturama nad djevojkom, osim uhićenog Milenka Marinkovića, sudjelovao i njegov rođak.

Kaže kako je u još nekoliko navrata vidio kako se Marinkovići iživljavaju nad Njemicom. Rekao je da ju je vidio dok je jela bundevu, a da su se Marinkovići smijali i govorili kako ona misli da jede lubenicu. Jela je, dodaje, i mekinje (stočnu hranu).

Drugi stanovnik ovog sela ispričao je kako je vidio Marinkoviće da nesretnu djevojku tjeraju da skoči sa velikog plasta sijena.

-Smijali su se i govorili joj da ne smije skočiti na noge, već na glavu, kao da skače u vodu, rekao je on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

-Doslovno su je tjerali da bude rob! Seksualno su se iživljavali nad njom. Dovodili su mnoge muškarce kako bi je seksualno zlostavljali. Vrelim nožem joj rezali rane po licu, što se golim okom vidi na djevojčici. Nikada joj nisu dali da spava u kući. Mala Bedina, kako su je zvali, spavala je sa svinjama i psima. Tjerali su je i na seksualni odnos sa psima, a pri tome se smijali dok djevojčica to radi. Krili su je od očiju javnosti i policije-isričao je, pak susjed zahvaljujući kojem je djevojka spašena za Dnevni avaz .

On je, naime, uspio napraviti njenu fotografiju i odnjeti je u policiju, kao dokaz da djevojka, za koju on kaže da je bila gotovo podivljala, uopće postoji.

Kada je pronađena, 19-godišnja djevojka bila je u izuzetno teškom psiho-fizičkom stanju, sa svega četrdesetak kilograma težine. Sada je mnogo bolje, počela je pomalo pričati i redovito uzima hranu koja joj je godinama bila uskraćivana.

Vezani članci