Nakon svađe sa momkom djevojka si zabila nož u stomak

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Maksimovićeva je u prijemnu kiruršku ambulantu primljena sinoć s ubodnom ranom trbuha, nakon što se sama povrijedila u Ulici Ranka Šipke.

Prema riječima dežurnog ljekara Dragana Miloševića, Maksimovićeva je potom kirurški zbrinuta, a njezino zdravstveno stanje danas je zadovoljavajuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ona je premještena na Kliniku za opću i abdominalnu kirurgiju na dalje liječenje, priopćeno je iz Kliničkog centra Banjaluka.

Student Maja Maksimović (21) iz Brčkog pokušala se ubiti u noći između subote i nedjelje u ulici Ranka Šipke u banjalučkom naselju Petrićevac, tako što je poslije svađe sa momkom sebi zabila nož u trbuh, potvrđeno je u policiji.

Glas Srpske prenosi da je nesretna djevojka poslije ukazane pomoći zadržana na liječenju u Sveučilišnom kliničkom centru u Banjaluci, iz kojeg je priopćeno da je njeno stanje stabilno.

Izvor blizak istrazi istakao je da se Maksimovićeva u subotu navečer posvađala sa momkom, poslije čega su došli u kuću u naselju Petrićevac u kojoj stanuje sa prijateljicom kao podstanar.

"Kad su došli u kuću, njih dvoje su nastavili da se svađaju, a u sobi je bila i njezina cimerica. Tijekom svađe Maksimovićeva je u jednom trenutku ustala i otišla u kuhinju, uzela nož i zabila ga sebi u stomak ", ispričao je spomenuti izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da su njen momak i cimerka bili u šoku i nisu mogli da vjeruju da je to uradila. Momak je iz straha izvadio nož iz njenog trbuha.

"Odmah su pozvali policiju i Hitnu pomoć, koja je ubrzo stigla i povrijeđenu djevojku prevezla u Univerzitetski klinički centar Banjaluka", ispričao je izvor Glasa Srpske.

U Centru javne sigurnosti Banjaluka potvrđeno je da se desio pokušaj samoubojstva i da, dok traje istraga, ne mogu govoriti o motivima.

Mještanka iz ulice Ranka Šipke rekla je da poznaje Maskimovićevu i da je ona iz Brčkog, a u Banjaluci studira farmaciju.

"Maja je kulturna i fina djevojka, kad god bi prošla pored nas uvijek bi pozdravila, ai dobar je student. Ne znam zašto joj je trebalo da ovo uradi, čula sam da je s tim mladićem duže u vezi i da su planirali živjeti zajedno. Nadam se da će se brzo oporaviti i sve ovo zaboraviti ", rekla je susjeda, koja nije željela da joj spominjemo ime.

Jedan od susjeda, koji također nije želio da mu spominjemo ime, ispričao je da je u nedjelju oko jedan sat poslije ponoći čuo galamu i da je kroz prozor vidio policijsko vozilo, ali da nije smio izaći iz kuće jer je mislio da se netko potukao .

Izvor: Glas Srpske

Vezani članci