Nakon mjesec dana i dalje se traga za nestalim Mićom Kneževićem iz Drvara

Vidi originalni članak

Proteklog vikenda na širem području Livna nastavljena je potraga za nestalim M.K. koji je 5. srpnja nestao iz Bolnice u Livnu, priopćeno je iz Gorske službe spašavanja (GSS).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potraga za M.K. nastavljena je tijekom vikenda proširivanjem područja potrage na cestovne komunikacije prema Glamoču, Splitu, Mostaru i Kupresu te riječne tokove.

U potragu u kojoj je sudjelovalo 40 pripadnika gorskih službi spašavanja, policije, volontera i obitelji uključeni su i posebni timovi GSSuBiH s potražnim psima i dronovima.

Podsjetimo, sedamdesetsedmogodišnji Mićo Knežević nestao je 5. srpnja iz Bolnice u Livnu.

Nadzorne kamere posljednji su ga put snimile u krugu livanjske Carine. Za njim od tada neprekidno tragaju djelatnici policije, pripadnici gorskih službi spašavanja, obitelj, vatrogasci i volonteri.

Obzirom kako potragu otežava od njenog početka otežava nedostatak informacija i ogromno područje potrage, iz GSS-a apeliraju na građane Livna i okolice da pregledaju dobro svoje okućnice, pomoćne objekte, šupe, podrume, njive, te susjedna dvorišta u kojima nema vlasnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko dođu do bilo kakve informacije da obavijeste policiju na broj 122.

Nestali Mićo na sebi je imamo svijetlo zelenu košulju s kockama i sive hlače. Sijed je i srednje visine, priopćeno je iz GSS-a.

livnovine.com