Najjači Ljubušak smrtno je stradao u prometnoj nesreći

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Neimenovani Poljak je zbog toga i pritvoren, a njegova daljnja sudbina će se znati nakon kriminalističke obrade, saslušanja i brojnih vještačenja.

Prema dosadašnjim rezultatima očevida MUP-a, koji se još nije službeno oglasio o ovom tragičnom slučaju, stranac je iz smjera Međugorja promašio skretanje prema poznatom kupalištu pokraj vodopada u Kravicama, kod ceste Ljubuški - Čapljina te se pokušao okrenuti na cesti i vratiti do slabo označenog i nepreglednog raskrižja. Međutim, u tome trenutku je naišao nesretni motociklist Ilko Vukšić i silovito udario u vozačeva vrata. Kako kažu u SKB-u Mostar, podlegao je uslijed unutarnjeg krvarenja, piše večernji list.

- To je bio najjači čovjek u Ljubuškom i šire. Godinama ga nitko nije mogao pobijediti u ‘čeličnoj ruci’, a čitav život se bavio poljoprivredom. Bio je stastveni motociklist, a kobne večeri je vjerojatno išao na malonogometni turnir u Ljubuškom. Stradao je gotovo na pragu, svega kilometar i pol od obiteljske kuće. Zapravo, nije imao kada ni ubrzati. Neoprezni Poljak s obitelji mu se prepriječio na cesti i on se našao u bezizlaznoj situaciji. Nikako nije mogao izbjeći tragičan kraj, iako je na glavi imao kacigu. Šteta, radilo se o snažnom i valjanom čovjeku, kažu poznavatelji ožalošćene obitelji Vukšić. Jučer je obavljena obdukcija, dok je pokop predviđen za danas u 18 sati u mjesnom groblju u Gornjim Studencima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Piše: Robert Soldo/VLM

Vezani članci