Mostar: U prometnoj nezgodi smrtno stradala osoba

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

U protekla 24 sata (18/19.01.2010.godine) iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 9 prijava od strane građana (na području Mostara 4, na području Čapljine 2, na području Jablanice 1 i na području Konjica 2). U oblasti javnog reda i mira registrirana su tri prekršaja ; na području Mostara 2 i na području Jablanice 1. U oblasti sigurnosti prometa registrirano je 6 prometnih nezgoda ; jedna je osoba smrtno stradala, dvije su osobe zadobile lakše tjelesne ozlijede, dok je jedna osoba zadobila ozlijede neutvrđenog stupnja. Prometne nezgode su se dogodile : na području PU Mostar 4 i na području PU Konjic 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od evidentiranih događaja izdvajamo: - 18.01.2010.godine oko 17,00 sati, na putu za Aluminijski kombinat, općina Mostar, dogodila se prometna nezgoda u kojoj je sudjelovao Samid D.(1956) iz R Hrvatske upravljajući teretnim motornim vozilom „Mercedes“ koji je tom prilikom smrtno stradao. O svemu je upoznat tužitelj, a očevid na licu mjesta izvršili su pripadnici Policijske stanice za sigurnost prometa Mostar. - 18.01.20120.godine oko 21,20 sati, na regionalnoj cesti u mjestu Ostrožac, općina Konjic, dogodila se prometna nezgoda u kojoj je Hasan H. upravljajući vozilom „KIA“ sletio s ceste i udario u nosivi stub pored željezničke pruge. Vozač je zadobio ozlijede neutvrđenog stupnja, te je upućen u KBC Mostar.

O svemu je upoznat tužitelj, a očevid na licu mjesta izvršili su pripadnici Policijske stanice za sigurnost prometa Konjic. U ovoj prometnoj nezgodi došlo je do oštećenja kontakt mreže – voznog vodovoda te je, iz sigurnosnih razloga, bio obustavljen željeznički promet dok se ne otkloni kvar.

MUP HNŽ

Vezani članci