Mafijaško ubojstvo kod Dubrovnika: Ubijen pa svezan kamenom bačen u more

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Na lešu su utvrđene vrlo vidljive truležne promjene iz kojih se zaključilo kako je tijelo sredovječnog muškarca bilo desetak dana u moru. Uočena je i prostrijelna rana o kojoj policija u prvotnom izvješću nije uopće izvjestila, a oko tijela 52-godišnjeg muškarca iz Kazahstana, uočena je ljepljiva traka kojom je uz prsa žrtve pričvrščen kamen koji je trebao leš "držati uz dno", piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj i još neki podaci, naime, ukazuju na navodno prepoznatljivi rukopis ruske mafije koju sve vjernije uče i slijede crnogorski pripadnici podzemlja. Nismo doznali kojim se biznisom bavio Kazahstanac, ali je navodno riječ o spekulacijama građevinskim parcelama te posredovanju u transportu narkotika s istoka k zapadu Europe.

U policiji nisu mogli službeno komentirati spekulacije gdje je i na koji način ubijen Kazahstanac te što je utvrđeno u pregledu mercedesa kojim je navodno upravljao kao i jedne barke u uvali Zatona. Naime, u barci je pronađena čahura vatrenog oružja, ali ne i barutni tragovi ispaljenog streljiva. Policija još iščekuje i laboratorijske rezultate DNK- analize koja će nepobitno utvrditi o komu je riječ. Detaljno se još uvijek pregledava i njegov mercedes za kojeg je utvrđeno kako je 23. lipnja prešao hrvatsko- crnogorsku granicu.

Vezani članci