Ljubuški: Mostarci otuđili dva lančića iz zlatare

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Naime, 18. lipnja PU Ljubuški zaprimila je prijavu da su tri muške osobe otuđile dva lančića iz zlatare "Cartier", a nakon pregleda video snimki iz sigurnosnih kamera istražitelji su došli su do saznanja da je jedan od počinitelja kaznenog djela M. V. (31) iz Mostara.

U suradnji s policijskim službenicima PU Mostar M. V. je lišen slobode te je nad njim izvršena kriminalistička obrada tijekom koje je priznao da je u zlatarni Cartier otuđio dva lančića, ali je odbio otkriti identitete pomagača.
 
Istražitelji PU Ljubuški daljnjim radom na terenu otkrili su identitete dvaju osoba koje su se nalazile s M.V. (31) u trenutku izvršenja kaznenog djela krađe te je utvrđeno da se radi o M. M. (26) i D. K. (31), oba iz Mostara i nad njima izvršena kriminalistička obrada.

PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće protiv M. V. (31) zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo krađe, te protiv M. M. (26) i D. K. (31)  zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo pomaganje u izvršenju kaznenog djela krađe.
 
(Fena)

Vezani članci