KRAĐA VOZILA Dvojac ukrao Golfa u Neumu, pobjegli policiji koja ih je probala zaustaviti

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

26-godišnjak iz Kiseljaka i 31-godišnjak iz Ilidže na području Neuma ukrali su automobil te su pobjegli policiji koja ih je probala zaustaviti.

"5. 7. 2022. godine u policijskoj postaji Neum je prijavljeno da je od strane nepoznatih počinitelja otuđeno vozilo marke Golf. Policijski službenici su u mjestu Broćanac uočili i pokušali zaustaviti navedeno vozilo, no vozač se nije zaustavio i nastavio se kretati prema naselju Glumina. Daljnim radom na terenu pronađeno je vozilo i osobe koje su se nalazile u njemu, a radi se o E. M. (1995.) iz Kiseljaka i A. L. (1990.) s Ilidže", naveli su iz MUP-a HNŽ.

Obojica su uhićeni, te dovedeni u PP Neum gdje su predani djelatnicima Odjela krim. policije na daljnje postupanje. Sa slučajem su upoznati nadležni tužitelj i izvršen je očevid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za protekla 24 sata (5. / 6. 7. 2022. godine), iz oblasti sprečavanja i otkrivanja kriminaliteta, na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirane su 4 prijave; na području Mostara 3 i na području Neuma 1.             

Iz oblasti javnog reda i mira registriran je 1 prekršaj i to na području Prozor-Rame.           

Iz oblasti sigurnosti prometa registrirano je 9 prometnih nesreća; na području Mostara 6, na području Stoca 1, na području Čapljine 1 i na području Čitluka 1. Devet je osoba zadobilo lake tjelesne ozljede.    

Vezani članci