VIDEO  Huligani u Mostaru palicama ganjali više osoba, na kraju se 'istresli' na kladionici

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Društvenim mrežama kruže snimke nadzornih kamera koje su uhvatile trenutak huliganskih nereda jučer u večernjim satima u mostarskom naselju Opine kada je grupa nepoznatih osoba 'uletjela' u objekt i palicama napala osobe koje su tu sjedile.

Napadnuti su, prema videosnimci, pobjegli prije fizičkog obračuna, a deblji kraj je izvukao mladić koji je izišao iz kladionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Snimka završava razbijanjem stakala na obližnjoj kladionici koja, sasvim smo sigurni, nikom ništa nisu radila. Također, u tom trenutku se može primijetiti veći broj osoba koje su se zatekle u kladionici tijekom huliganskog napada, a neki od njih su pobjegli.

O sukobima se oglasio i MUP HNŽ.

"4. 9. 2022. godine PS Mostar Centar su izvjestili građani da grupa maskiranih osoba pravi nered, te da lupaju stakla na kladionici Sport Plus Win u Opinama. Na mjesto događaja upućene su patrole policije koje su utvrdile da su navedene osobe palicama i drugim predmetima oštetile kladionicu Sport Plus Win i UO Qvatro, te da su tjelesno ozlijedili M. G. (1969.) iz Mostara, nanijevši mu neutvrđen stupanj ozljeda. Maskirane osobe su s mjesta događaja pobjegle vozilima marke BMW zlatne boje, Renault Clio tamno plave boje i Golfom II crvene boje. U potragu za počiniteljima uključene su sve patrole", kazali su.

Vezani članci