Hrvatska: Otkriven lanac prostitucije: Prodavali seks i okrenuli 840.000 kuna!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Zbog organiziranja lanca prostitucije zagrebačka policija uhitila je 51-godišnjeg zagrebačkog strojobravara, 28-godišnjakinju s područja Plitvičkih jezera te konobara iz Otočca koji su osumnjičeni da su na taj način 'okrenuli' više od 840 tisuća kuna, doznaje se u zagrebačkoj policiji, prenosi javno.hr.

U službenom izvješću policija navodi da je 51-godišnjak prostituciju organizirao od siječnja do 10. studenog ove godine. Nakon dogovora s 28-godišnjakinjom zaduženom za pronalaženje djevojaka 51-godišnjak je za pružanje seksualnih usluga unajmljivao stanove na zagrebačkom području i oglašavao posao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijene za sat vremena od 600 do 1.000 kuna

Pritom je 27-godišnjaka iz Otočca angažirao zbog pružanja zaštite zaposlenim djevojkama. Osim što je organizirao prostitucijski lanac 51-godišnjak je svima uključenima u posao nabavio mobitele, a djevojke je, ukoliko su mušterije tako zahtijevale, odvozio do njihovih stanova.

Sat vođenja ljubavi osumnjičeni su naplaćivali 600 kuna u prostoru koji je za to bio unajmljen, odnosno 800 do tisuću kuna u prostoru mušterije. Od ukupne zarade koja se procjenjuje na više od 840 tisuća kuna 51-godišnjak je uzeo polovicu, dok je ostatak pripao "poslovnim suradnicima" i prostitutkama.

Vezani članci