Grude: U alkoholizirananom stanju prijetio uzvanicima svečane sjednice HDZ BIH

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Tijekom provođenja aktivnosti na suzbijanju zlouporabe opojnih droga policijski službenici su u mjestu Buhovo, općina Široki Brijeg  priveli M.S (24) koji je upravljao vozilom marke "Opel Calibra" i njegove suputnike B.S. (23) i D.S (20).

Kako je priopćeno iz Ministarstva unutarnjih poslova Zapadnohercegovačke županije, prilikom zaustavljanja vozila policijski službenici su primijetili kako je B.S. koji se nalazio na mjestu suvozača kroz prozor odbacio kutiju cigareta u kojoj se u aluminijskoj foliji nalazila suha biljna tvar koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu marihuanu. 

Nad uhićenima je provedena kriminalistička obrada. Izuzeta suha biljna tvar će biti upućena na vještačenje. Ako se utvrdi kako je riječ o marihuani protiv B.S. će biti podneseno Izvješće o počinjenom kaznenom djelu zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Tijekom održavanja svečane sjednice HDZ-a BiH u hotelu "Otok" u Grudama došlo je do narušavanja javnog reda i mira kadaI.K (56) iz Tihaljine, općina Grude u alkoholiziranom stanju prijetio uzvanicima. 

 Policijski službenici su I.K. lišili slobode i nad njim je  provedena prekršajna obrada, stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(Fena)

Vezani članci