FOTO/VIDEO  GORANCI - BOGODOL U slijetanju vozila s ceste poginula jedna osoba

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Večeras oko 18:30 sati na regionalnoj cesti Goranci - Bogodol dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, potvrdio je večeras za Hercegovina.info glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije Ljudevit Marić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oko 18:30 sati u dežurnu službu Policijske uprave u Mostaru dojavljeno je kako je na regionalnoj prometnici Goranci - Bogodol osobno vozilo marke BMW sletjelo je s ceste prilikom čega je smrtno stradala jedna muška osoba I.P. (1978.) iz Mostara. Osoba koja je bila na mjestu suvozača je ozlijeđena, ali je izvan životne opasnosti. Očevid su uradili službenici Policijske uprave Mostar", rekao je Ljudevit Marić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Da se BMW kretao velikom brzinom svjedoče tragovi iskrčenih stabala i kamenja po cesti koji su razasuti uokolo nekih 60 do 70 metara od mjesta zaustavljanja vozila, a automobil je na kraju završio izvan ceste u grmlju na krovu.

O ovom događaju je obaviješten dežurni županijski tužitelj, a vozilo je specijalnim policijskim kamionom 'pauk' prebačeno u krug PU Mostar radi vršenja vještačenja tehničke ispravnosti BMW-a.

Na mjestu nezgode djelovali su službenici hitne pomoći iz Mostara, te pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar. Poziv vatrogascima je stigao u 18:20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijatelji smrtno stradalog došli su na mjesto nesreće i zapalili svijeću.

Goranci prometna nesreća

Vezani članci