EKSPLOZIJA Bačena bomba na kuću optuženog u predmetu 'Tower'

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Eksplozivna naprava bačena je u Sarajevu na kuću direktora firme 'Smart invest' Elvedina Mahmutovića, koji je sa još jednom osobom optužen u predmetu 'Tower' zbog krivičnog djela 'Primanje dara i drugih oblika koristi'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu potvrditi da je policija primila dojavu o bačenoj eksplozivnoj napravi. Na sreću, nije bilo ozlijeđenih, ali je nastala materijalna šteta", rekao je Srni glasnogovornik MUP-a Sarajevske županije Mirza Hadžiabdić.

Iz firme 'Smart invest' priopćeno je da je u ponedjeljak u 22:10 sati bačena eksplozivna naprava na kuću Mahmutovića, u kojoj se u tom trenutku nalazila njegova obitelj. U priopćenju se precizira da su se dvije osobe dovezle na motoru i bacile bombu koja je pogodila prozor dječje sobe na drugom katu u trenutku kada je petero djece radilo zadaću.

Pukim slučajem bomba se odbila od poluotvorenog prozora i eksplodirala u dvorištu kuće, a policija je pregledala snimke nadzornih kamera i uzela izjave očevidaca.

Općinski sud u Sarajevu prošle godine je potvrdio optužnicu Tužiteljstva Sarajevske županije protiv Sedina Halilagića i Elvedina Mahmutovića, uhićenih u akciji 'Tower' zbog krivičnog djela 'Primanja dara i drugih oblika koristi'.

Vezani članci