Dvoje mrtvih u zgradi: Susjedi svjedoče o neopisivoj galami i vrištanju

Vidi originalni članak
Treća, ženska osoba koja se nalazila zajedno s njima u stanu, lakše je ozlijeđena ali su je inspektori odveli u postaju na kriminalističko istraživanje
U prizemnom stanu u ulici Milana Rustanbega na broju 17 na Škurinjama dvije su osobe pronađene mrtve. Kako nam je potvrdio zamjenik županijskog državnog odvjetnika Doris Hrast, koji je oko 20.30 sati nakratko izašao s očevida, riječ je o ubojstvu i samoubojstvu. Prema njegovim riječima, obojica su muškarci, ubojica ima 70 a ubijeni 83 godine.

Prema prvim informacijama, do tragedije je došlo vatrenim oružjem. Treća, ženska osoba koja se nalazila zajedno s njima u stanu, lakše je ozlijeđena a inspektori su je odveli u postaju na kriminalističko istraživanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od ubijenih je i vlasnik stana I. K. Uz Dorisa Hrasta, na mjestu događaja je liječnik sudske medicine Dražen Cuculić te djelatnici krim policije.

- Ne mogu vam opisati galamu, viku i vriskove, rekla nam je jedna potresena susjeda koja ne može doći k sebi od dozivljenog šoka.
- Ta žena, koja živi s tim čovjekom u stanu, popela se stepenicama na prvi kat i povikala "Moj Ive je mrtav!". "Ma sto govoriš ženo?", upitala sam je, a ona ništa nije odgovorila. Čula sam buku, ali mi je muž rekao da to istovaruju drva iz kamiona. I stvarno, vidjela sam neka drva, ali nikod nisam vidjela da istovaruje. I sad mi je jasno da su to bili pucnjevi, rekla nam je jedna od susjeda.

Novi list

Vezani članci