Drvar: Piroman zapalio zgradu, četvero ozlijeđenih

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Kako navodi policija, oko 1.20 sati pripadnici PU Drvar primili su dojavu da je izbio požar u stambenoj zgradi u ulici Marka Oreškovića u Drvaru.

Izlaskom na lice mjesta utvrdili su da je vatra zahvatila dijelove prvog i drugog kata kao i dio potkrovlja  stambenog objekta. Uz pomoć ostalih stanara uspjeli su pružiti pomoć ugroženima, navodi se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su smješteni na sigurno, utvrđeno je da su tri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede dok je jedna maloljetna osoba zadobila teže tjelesne ozljede, te je prevezena u Županijsku bolnicu u Livno.

Uz pomoć pripadnika JP Komunalac iz Drvara požar je nakon tri sata lokaliziran. Uviđaj koji provode pripadnici PU Drvar i MUP-a HBŽ na utvrđivanju svih relevantnih činjenica je u tijeku.

Kako je potvrđeno iz policije, operativnim radom došli su do saznanja da je najvjerojatnije požar krenuo iz stana na prvom katu koji koristi Z.B. (1962) u Drvaru te je pozvan u PU Drvar nakon čega je, zbog postojanja osnova sumnje u izazivanje požara, uhićen i nad njim se trenutno provodi kriminalistička obrada.

fena

Vezani članci