Dramatična ispovijest majke serijskog silovatelja iz Slavonije

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
U inače pitomo slavonsko mjesto Bicko Selo uvukao se strah. Njihov je susjed krajem rujna silovao maloljetnu djevojku i od tada je naoružan u bijegu.

Dan nakon što je mučki silovao nesretnu djevojku, Ivo Kezele se javio majci i priznao zločin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je ponedjeljak popodne, pet sati. Ja mu kažem: 'Sine, predaj se. Predao si se uvijek hajde i sad.' On mi je odgovorio:'Mama, ja njima živ u šake neću doć'", prepričala je majka osumnjičenog Marija Kezele.

Kezele je već u nekoliko navrata prijavljivan zbog silovanja. Odslužio je dvije godine zatvora zbog spolnog odnosa s hendikepiranim dječakom kojega je, navodno, zaskočio u kanalu.

"Kad god sam ga pitala što je to. Nikada mi nije odgovorio. Nikada. Lagati ne mogu. Teško mi je", priznala je sirota majka kroz suze.

Krije li se u ovim šumama naoružani silovatelj? Kada će se vratiti mir u slavonsku ravnicu? Sve su to pitanja na koje ovi ljudi iščekuju odgovor.

Psi tragači su navodno pronašli njegov trag u dvjema napuštenim kućama na početku sela. Ali, policija još uvijek nije uspjela locirati opasnog 38-godišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policija u suradnji s državnim odvjetništvom poduzima sve dostupne mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja kaznenog djela", izjavila je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić.

Serijski se silovatelj kreće po dobro poznatom terenu. Svu nadu mještani Bickova Sela polažu u policiju, jer samo ih ona može osloboditi straha koji već danima paralizira okolicu Slavonskog Broda.


Autor: RTL

Vezani članci