DRAMA U NEUMU 22-godišnjak oteo vijećnika Ivana Stankovića (58)

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Gabrijel Lovrić (22) iz Neuma uhićen je zbog prijave da je oteo Ivana Stankovića (58) koji je ujedno i Općinski vijećnik. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovu informaciju za hercegovina.info potvrdili su iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije.

"Prema do sada prikupljenim informacijama konkretno radi se o sukobu zbog neizmirenih dugovanja. Postoji sumnja da je oštećeni I. S. duže vremensko razdoblje osumnjičenom dugovao veću sumu novca koju nije vraćao. Osumnjičeni ga je, prema informacijama kojim raspolažemo, više puta prinudnim putem opominjao da mu vrati dug te upotrebljevao, naovodno, prijetnju i prinudu. Kako i na koji način je to vršio, saznat ćemo nakon provedene istrage kao i definiranje o kojem se kaznenom djelu radi. Pod nadzorom Tužiteljstva HNŽ-a, Policijska uprava Čapljina (Policijska postaja Neum) poduzima neophodne istražne radnje na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja", kazali su nam.

Događaj koji je zgrozio ljude na ulicama.

"Ljudi koji su bili u obližnjem restoranu su vidjeli da ga je strpao u automobil, a Stanković je nakon četiri, pet sati koliko ga je držao uspio pobjeći i odmah je sve prijavio policiji. Policija ga je odvela na Hitnu, jer ga je udarao pištoljem i letvom. Naravno, odmah mu je oduzeo telefon. Ne znam, uistinu, šta je razlog, znam da su kumovi", prenio je Avaz riječi svjedoka nemilog događaja iz Neuma.

Stanković je, inače, vijećnik u OV Neum ispred Hrvatske kršćanske demokratske unije (HKDU).

Vezani članci