DOBIO 8 MJESECI ZATVORA Ivan (22) prodavao drogu putem brze pošte

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Okružni sud u Doboju osudio je Ivana Arsenovića (22) iz tog grada na osam mjeseci zatvora jer je preko brze pošte prodavao marihuanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenović je proglašen krivim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogom. Radi se o prodaji 143 grama marihuane, koju je Arsenović prošle godine preko kurira brze pošte slao kupcu, ali je pošiljku je presrela policija u okviru akcije ”Paket”, prenosi ATV.

U presudi se navodi da je Arsenović u dogovoru sa D.H. 19. travnja prošle godine u distributivni centar brze pošte u Doboju donio paket od kartona, oblijepljen smeđom trakom. Na paketu je naznačio da se radi o majici, iako je znao da se unutra nalazi marihuana.

"Paket je zaprimljen od strane kurira i na njega je zalijepljen tovarni list na kojem je naznačena adresa pošiljatelja, ali i primatelja D.H, kao i kontakt telefon. Sljedećeg dana D.H. je paket trebao preuzeti u Prijedoru, na makadamskom proširenju uz magistralni put ka Novom Gradu. Drugooptuženi je tada ostvario kontakt s kurirom koji je zadužio paket" navodi se u presudi.

Dodaje se da je prilikom pokušaja preuzimanja paketa D.H. uočio policiju i on je pobjegao s lica mjesta, ali je ubrzo pronađen i uhićen.

Vezani članci