Danas bi Amila imala 25 godina: Prije mjesec hladnokrvno ju je ubio policajac Enes Muslić

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
... hladnokrvno ubio Enes Muslić, mlađi inspektor Federalne uprave policije pucajući iz službenog pištolja ispred mostarskog hotela “Ero”. Brutalno ubojstvo ove nevine djevojke šokiralo je sve Mostarce. Njegov čin je za svaku osudu i ubojica, slažu se, zaslužuje najoštriju kaznu. Takvog mišljenje je i Nada Dalipagić, odvjetnica iz Mostara, koja će zastupati obitelj Sabljić u ovom slučaju.

- U svakom slučaju, ubojica zaslužuje najstrožiju kaznu. Osobno sam poznavala Amilu i to je bila djevojka za primjer. Strašno je to da je stradala od policajca, koji je bio na dužnosti i koji je pucao iz službenog pištolja. Ja sam svakodnevno u kontaktu s majkom ubijene i sa njenim sestrama. Očekujem što skorije podizanje optužnice-rekla je za "Avazov" portal Dalipagić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Muslić se na saslušanju branio šutnjom, au Tužiteljstvu HNŽ još se saslušavaju svjedoci te se vrše brojna neophodna vještačenja. Muslić će, kako se doznaje, biti podvrgnut i neuropsihijatrijskom vještačenju, koje će obaviti tim stručnjaka na Psihijatrijskoj klinici u Sarajevu.

Neposredno nakon što je pucao u djevojku Muslić je legao pored njenog tijela, nakon čega je odveden i uhićen.

Vezani članci