Brutalni incident: Nasilnik djevojci slomio kičmu

Vidi originalni članak
Nesvakidašnji brutalni incident dogodio se u subotu u rane jutarnje sate u samom centru Zagreba, i to pred elitnim hotelom "Esplanade" gdje je 27-godišnji Šibenčanin napao godinu dana mlađu djevojku. U tom nasilnom ispadu djevojka je teško ozlijeđena.

Prema za sada dostupnim informacijama sve se odigralo pred hotelom u Mihanovićevoj ulici oko 1.20 sati. Mladić i djevojka tamo su se najprije spovađali. Što je kumovalo gruboj razmjeni riječi za sada nam nije potvrđeno, kao ni evenutalni odnos u kojem su njih dvoje bili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednom trenutku potpuno raspamećeni 27-godišnjak i fizički je nasrnuo na 26-godišnjakinju. Izudaravši ju nanio joj je teške ozlijede.

Djevojci su liječnici u Klinici za traumatologiju kamo je prevezena utvrdili lom jedno kralješka.

Žurnom policijskom intervencijom 27-godišnjak je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje kojim bi trebale biti rasvjetljenje sve okonosti njegovog divljačkog čina.

Nešto ranije, u petak oko 19 sati, poprište krvavog napada bila je Dalmatinska ulica, također u centru Zagreba. Tamo je 48-godišnjak nakon svađe nasrnuo na 28-godišnjaka i nanio mu teške ozlijede.

Mlađi sudionik ovog incidenta prevezen je u Kliničku bolnicu Merkur dok za starijim izgrednikom policija još uvijek traga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

novilist.hr

Vezani članci