Bolesno: Zatekao par u šumarku: Policajac silovao djevojku pendrekom!?

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Teške optužbe iznio je za E-novine muškarac čiji identitet nije otkriven. Ipak, on je detaljno opisao što se te noći navodno dogodilo u šumarku preko puta ulaza na festival, prenose srbijanski mediji.

- Ljubili smo se i spremali da vodimo ljubav. Psihopata u policijskoj uniformi nas je vidio kako se mazimo u mraku, prišunjao se, pomjerio joj gaćice i više puta gurnuo nešto hladno mojoj devojci između nogu. Prošlo je nekoliko sekundi dok je skontala da to nisam ja i tek tada je otvorila oči i ugledala policajca - tvrdi on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je naveo, policajca su primijetili tek pošto je nešto iznad njih šušnulo. Kada je shvatio da je otkriven, policajac je, navodno, pokušavajući ih otjera, počeo vikati: marš odatle!"

- Bio je srednje visine oko 175-180 cm, tamnoput, do tridesetak godina, u odori interventne policije. Počeo je ubrzano da se odmiče od mene - ispričao je mladić.

Naveo je i da su ga u sljedećem trenutku, kada su se malo pribrali, vidjeli kako ulazi u policijsku maricu, koja ga je čekala. On je naveo da je slučaj prijavljen nadležnima i da se očekuje epilog.

- Djevojka još uvijek ne može oporaviti od traume i šoka - dodao je on i poručio da policija lako može utvrditi ko je silovatelj, ukoliko to želi.

Iz Ureda za komunikaciju s medijima MUP Srbije jučer nije stigao odgovor na pitanje jesu li upoznati s događajem od prije nekoliko noći. Međutim, u Odjelu za suzbijanje krvnih i seksualnih delikata je neslužbeno rečeno da taj slučaj nije prijavljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Nama nije prijavljen taj događaj, niti bilo što slično - kratko je rekao izvor, prenose srbijanski mediji.

Vezani članci