Udruge iz Domovinskog rata: Gotovina, Markač i Čermak su heroji Domovinskog rata

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Još jedna u nizu nepravdi je presuda generalima Gotovini i Markaču.Na žalost hrvatskog naroda evidentno je da su u međunarodnom svjetskom poretku još uvijek jake stoljetne imperijalističke snage koje mogu na očigled cijele svjetske javnosti od agresora napraviti žrtvu, a od žrtve agresora.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski narod je bio izložen brutalnoj agresiji od ostataka jugokomunističkog režima s ciljem uspostave Velike Srbije što je trebao biti nastavak versajskog sporazuma i dogovora na Jalti. Zahvaljujući hrvatskim braniteljima, dr. Franji Tuđmanu i hrvatskim generalima vojno-redarstvenom akcijom Oluja spriječeno je da se hrvatska država raskomada i završi kao plijen u Velikoj Srbiji. Isto tako vojno-redarstvenom akcijom Oluja spašena je Bosna i Hercegovina, i spriječena najgora humanitarna katastrofa poslije Drugog svjetskog rata.

Zločinački pothvat je izmišljotina koja ima za cilj dovesti hrvatski narod i državu, zbog njezinog geo-strateškog položaja, u podređeni položaj i pretvaranje u koloniju bez stvarnog suvereniteta.

Mi hrvatski branitelji pozivamo hrvatski narod na dostojanstvo i zajedništvo domovinske i iseljene Hrvatske.

Hrvatski generali Ante Gotovina, Mladen Markač i Ivan Čermak su heroji Domovinskog rata i zapovjednici kakve bi poželio svaki narod u svojim redovima.

Mi smo danas uz njih i uz njihove obitelji i nema tog suda koji nas može uvjeriti u bilo kakvu njihovu krivicu, stoji u priopćenju Koordinacija Udruga proizašlih iz Domovinskog rata HZ HB.

Vezani članci