U BiH u narednom periodu sunčano uz visoke temperature

Vidi originalni članak
- U drugoj polovini dana u Bosni će preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost, a u Hercegovini će biti sunčano. Vjetar u većem dijelu Bosne slab do umjerene jačine sjevernog smjera. U Hercegovini i zapadnim područjima Bosne umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 7 i 12, na jugu i zapadu Hercegovine od 15 do 19 stupnjeva - navodi se iz FHMZ-a.

Kako su najavila najviša dnevna temperatura zraka u Bosni kretat će se između 19 i 24, u Hercegovini od 24 do 28 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- U subotu će u Hercegovini biti sunčano, dok u Bosni umjereno, sredinom dana u sjevernim područjima prolazno i pretežno oblačno vrijeme. Vjetar u većem dijelu Bosne slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini i zapadnim područjima Bosne umjereno jaka bura koja će poslije podne oslabiti - priopćeno je.

Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 8 i 12, na jugu i zapadu Hercegovine od 15 do 19 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka u Bosni između 20 i 25 stupnjeva, u Hercegovini od 26 do 30 stupnjeva.

- Drugog dana vikenda u Bosni i Hercegovini očekuje se pretežno sunčano vrijeme. U Bosni po kotlinama ujutro će biti magle. Vjetar slab sjeveroistočnog smjera - navodi se iz FHMZ.

Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 9 i 13, na jugu i zapadu Hercegovine od 16 do 20 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 25 i 30, na jugu i zapadu Hercegovine do 32 stupnja.

- Slično vrijeme uz blagi porast temperatura očekuje se i početkom sljedećeg tjedna. U Bosni i Hercegovini preovladavati će sunčano vrijeme. Vjetar slab sjeveroistočnog smjera priopćeno je iz FHMZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 10 i 14, na jugu i zapadu Hercegovine od 17 do 21 stupanj. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 27 i 33 stupnja.

Vezani članci