Tijekom narednog tjedna očekuje se niske temperature zraka!

Vidi originalni članak

Sutra u Bosni pretežno oblačno vrijeme sa slabim snijegom. U većem dijelu Hercegovine se očekuje razvedravanje. Vjetar u Bosni umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera, u Hercegovini jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka između - 10 i - 5 °C, na jugu Hercegovine od - 5 do - 1 °C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između - 7 i - 2 °C, na jugu Hercegovine od - 2 do 3 °C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak, 30.12.2014. u Bosni oblačno, lokalno sa slabim snijegom. U većem dijelu Hercegovine pretežno vedro. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera, u Hercegovini jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka između - 13 i - 7 °C, na jugu Hercegovine od - 8 do - 3 °C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između - 9 i - 5 °C, na jugu Hercegovine od - 3 do 2 °C.

U srijedu, 31.12.2014. u Bosni pretežno oblačno. U Hercegovini malo do umjereno oblačno vrijeme. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera, u Hercegovini umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka između - 15 i - 10 °C, na jugu Hercegovine od - 9 do - 4 °C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između - 10 i - 6 °C, na jugu Hercegovine od - 4 do 0 °C.

U četvrtak, 1.01.2015. u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Vjetar u Bosni slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera, u Hercegovini umjereno jaka bura. Najniža jutarnja temperatura zraka između - 17 i - 11 °C, na jugu Hercegovine od - 10 do - 5 °C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između - 9 i - 5 °C, na jugu Hercegovine od - 2 do 3 °C.

Federalni Hidrometeorološki zavod

Vezani članci