STRAVIČNA NESREĆA U BiH Majka i kćerka poginule, otac i druga kćerka na aparatima

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Zoran Livnjak (44) i njegova mlađa kćerka, četverogodišnja S. L. nakon teške prometne nezgode koja se dogodila u subotu pola sata prije ponoći na magistralnom putu Teslić- Banja Luka u Gornjem Buletiću, zadobili su teške ozlijede glave i smješteni su na UKC Banja Luka. Životno su ugroženi rekli su jutros novinarima Avaza toj zdravstvenoj ustanovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pacijent Zoran Livnjak hospitaliziran je na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje sa teškim ozlijedama glave zadobijenih u prometnoj nesreći", rekla je Avazu v. d. načelnika Klinike Dragana Aćića.

Pacijent je priključen na aparate za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožen.

"I drugi pacijent iz ove prometne nezgode, mlađa kćerka S. L. (4) je, također, zadobila teške ozlijede glave i smještena je na Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje i priključena je na aparate za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožena", izjavila je dežurna anesteziologinja dr. Tatjan Bajić.

U prometnoj nezgodi, kada su se sudarila dva automobila, Audi A-6 kojim je upravjao Goran Bjelac i Fiat za čijim upravljačem je bio Zoran Livnjak na licu mjesta je poginula Zoranova supruga Svjetlana (36) i starija kćerka Dragana (19).

Danas će u dobojskoj bolnici biti obavjena obdukcija tijela poginulih.

Vezani članci