Seljački savez FBiH traži hitnu smjenu ministra Jerka Ivankovića Lijanovića

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
...poručuje svim poljoprivrednicima i javnosti da taj savez i njegov predsjednik Avdo Muslimović ne predstavljaju istinske poljoprivrednike.

U Seljačkom savezu FBiH smatraju da je Savez poljoprivrednih udruženja FBiH privatno udruženje ministra Jerka Ivankovića Lijanovića i, u ovom slučaju, podržavaju premijera FBiH Nermina Nikšića i ministra financija Antu Krajinu da budu isplaćeni samo poticaji za primarnu poljoprivrednu proizvodnju, a da isplata kapitalnih ulaganja ostane blokirana, dok ne bude izvršena revizija isplate kapitalnih ulaganja, zbog sumnje u kriminal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seljački savez FBiH traži hitnu smjenu ministra Jerka Ivankovića Lijanovića zbog, kako kažu, nesagledivih šteta koje je nanio primarnoj poljoprivrednoj proizvodnji u dvije godine svog mandata.

Ukoliko federalni ministar poljoprivrede Ivanković Lijanović ne bude smijenjen, kako se navodi u priopćenju Seljačkog saveza, oni će, u koordinaciji s ostalim udruženjima poljoprivrednika u FBiH, organizirati prosvjede pred zgradom Vlade, koji će trajati dok ministar ne bude smijenjen.

Fena

Vezani članci