RASPUDIĆ: To su gomile laži, sve ću ih tužiti!

K. Perić/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Nakon niza medijskih napisa oko Zračne luke Mostar, gdje se bivšeg direktora optužuje da ju je bacio na koljena, da je nenamjenski trošio sredstva i slično, oglasio se i Marin Raspudić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kratkoj telefonskoj izjavi za naš portal Raspudić najavljuje tužbe, a kaže da je njegova jedina krivnja što nije dopustio gašenje Zračne luke Mostar.

“To je gomila laži i neistina, neki subjektivni animoziteti. Trenutačno sam na putu za Banja Luku, sutra ću to demantirati, to je gomila laži”, kaže Raspudić dodavši da će sutra sve taksativno navesti, pravu istinu o svemu.

Istaknuo je da medijska prepucavanja nisu u interesu ni Zračnoj luci, ni djelatnicima, ni nikome. Upitan o negativnom revizorskom izvješću Raspudić je kazao da će nažalost morati spomenuti kolege, direktore zračnih luka koji su milijunska kapitalna sredstva trošili na plaće, a što iz federalnog ministarstva ne vide spornim, dok se Zračnoj luci traži dlaka u jajetu.

Podsjetimo, Amadeo Mandić, pomoćnik federalnog ministra prometa i komunikacija u izjavi za BHRT optužio je Zračnu luku Mostar za nenamjensko trošenje novaca u iznosu od 150 tisuća maraka, kazavši da su ista korištena kao kapitalna sredstva, umjesto za subvencioniranje tekućih poslova.

Uz Mandića medijima u Sarajevu izjavu je dao i predsjednik sindikata radnika Zračne luke Mostar Darko Buntić koji je, između ostalog kazao da je situacija u Zračnoj luci takva da gora ne može biti, a za isto je optužio bivšeg direktora Raspudića. No, i Raspudić poručuje da ima što reći, te da će svi mediji pravu istinu o Zračnoj luci Mostar saznati već sutra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nju svakako željno isčekuje i 60-tak djelatnika, kojima su sredstva za umanjene plaće osigurana tek do kraja godine.

U međuvremenu, Zračna luka koju smo nedavno i posjetili djeluje kao živi mrtvac, zrakoplovi niti slijeću niti uzlijeću, a radnici čekaju sudbinu. 

Vezani članci