PROPAO PLAN PLATFORMŠKE UPRAVE Skupština HT Mostar nije prihvatila dnevni red Nadzornog odbora

Vidi originalni članak
...i komunikacija, kao predstavnik većinskog vlasnika ( F BiH) te predstavnici T- HT Zagreb, HP Zagreb i predstavnici malih dioničara.

Skupština HT Mostar, kako saznaje Hrvatski Medijski Servis, nije prihvatila dnevni red, kojeg je predložio Nadzorni odbor društva, u kojem sjede i predstavnici većinskog vlasnika, koje je imenovala bivša nezakonita Vlada F BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uprava HT Mostar zajedno s članovima Nadzornog odbora, kao saznaje HMS, sazvala je Skupštinu društva kako bi na njoj izabrali sebi podobne članove Odbora za reviziju i izmijenili Statut, no to im nije pošlo za rukom.

Zbog kratkog vremena napravljene su i proceduralne greške pa su u preambuli obavijesti o sazivanju skupštine HT Mostar naveli kako je sjednica Nadzornog Odbora održana 31.4. 2015. godine.

S obzirom da još nije kraj mjeseca i k tomu travanj ima samo 30 dana,a ne 31 kako je navedeno u Obavijesti za sazivanje Skupštine društva, očito je kako se aktualnoj Upravi žurilo sačiniti Obavijest o sazivanju skupštine.

Predsjednik Uprave HT Mostar Stipe Prlić, protiv kojeg Tužiteljstvo BiH vodi istražni postupak zbog zlouporabe položaja i izvlačenja milijuna maraka iz kompanije, je zajedno s Predsjednikom Nadzornog odbora Antom Krešićem i članom NO Irmom Memić osmislio i isplanirao održavanje Skupštine društva na način da u Odboru za reviziju instaliraju sebi podobne kadrove, kaže za HMS izvor iz HT Mostar.

Vezani članci