Pročitajte kakvo vrijeme meteorolozi predviđaju naredna tri dana

Vidi originalni članak
PROGNOZA VREMENA ZA 2.02.2016 (Utorak)., sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Tijekom dana, postupno povećanje oblačnosti. U večernjim satima u Hercegovini i jugozapadnim područjima Bosne, mjestimično je moguća slaba kiša. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu od 6 do 10, a najviša dnevna od 12 do 18 stupnjeva Celzijusa.

PROGNOZA VREMENA ZA 3.02.2016 (Srijeda)., pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana, slaba i povremena kiša u Hercegovini, jugozapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne. U večernjim satima i u noći, sa srijede na četvrtak, kiša se očekuju u cijeloj zemlji. U višim predjelima, padom temperatura kiša će postupno prelazit u susnježicu i snijeg. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu od 7 do 10, a najviša dnevna od 9 do 14, na jugu od 13 do 16 stupnjeva Celzijusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROGNOZA VREMENA ZA 4.02.2016 (Četvrtak)., pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini se očekuje kiša, a u Bosni susnježica i snijeg. Intenzivnije padaline očekuju se prije podne. Poslije podne, postupan prestanak padalina. Jutarnja temperatura od -2 do 3, na jugu do 3 do 6, a najviša dnevna od 1 do 7, na jugu do 11 stupnjeva Celzijusa, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Vezani članci