FOTO   Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH Borjana Krišto posjetili općinu Kreševo

Vidi originalni članak

...i zamjenica predsjedatelja Zastupničkog doma PS BiH Borjana Krišto posjetili su  općinu Kreševo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sastanku koji je upriličen u vijećnici Općine Kreševo domaćini su bili načelnik Općine Kreševo, Renato Pejak i predsjednik OO HDZ-a BiH Kreševo, Radoje Vidović. Sastanku su nazočili i novoizabrani vijećnici Općinskog vijeća Kreševo, članovi Općinskog odbora HDZ-a BiH Kreševo, ravnatelji javnih ustanova koje djeluju na području općine Kreševo, te uposlenici Općinskog organa uprave Općine Kreševo.
Radoje Vidović, predsjednik OO HDZ-a BiH Kreševo kratko je analizirao izborne rezultate u Kreševu te izrazio svoje zadovoljstvo zbog osvojenog broja glasova za načelnika Općine Kreševo iako je Renato Pejak bio jedini kandidat za načelnika te je izrazio zadovoljstvo zbog osvojenih 9 od mogućih 15 vijećničkih mjesta. Također se zahvalio za svu pomoć i potporu u prethodnom razdoblju.

Renato Pejak novoizabrani načelnik općine Kreševo, u svom obraćanju je naglasio da je potpora bila iznimno dobra u prethodom razdoblju te se nada da će takva i ostati. Načelnik Pejak je naveo kako se nada da će općina Kreševo imati potporu u realiziranju nekih značajnih projekata kao što izgradnja dalekovoda, rekonstrukcija puta Kreševo - Kiseljak, dovršetak aneksa sportske dvorane - svlačionice i zgrade Muzeja Franjevačkog samostana i drugih projekata.

Predsjednik Čović je čestitao na rezultatima lokalnih izbora u Kreševu i izrazio zadovoljstvo zbog dosadašnje uspješne suradnje. Također je naveo da u svakom trenutku Općina Kreševo a i novoizabrani načelnik mogu računati na potrebnu pomoć i potporu koja neće izostati.

Zamjenica predsjednika HDZ-a BiH Borjana Krišto je istakla da s ponosom dolazi u Kreševo, pridružila se čestitkama na rezultatima lokalnih izbora te je navela da stoji na dispoziciji za bilo kakvu pomoć.
Nakon sastanka u vijećnici izaslanstvo se uputilo u posjet nedovršenoj zgradi Muzeja Franevačkog samostana u Kreševu gdje su ih dočekali gvardijan fra Darko Drljo i vikar Josip Jukić.

 

Vezani članci