Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara otvorio sustav kanalizacijske mreže u Poduzetničkoj zoni Dusine u Orašju

Vidi originalni članak
U okviru projekta "Održivi lokalno-ekonomski razvoj općine Orašje" ("Municipality of Orašje Sustainable Local Economic Development" - MOSLED), koji financiraju Europska unija i općina Orašje, nastoji se jačati uloge i kapacitet Centra za poduzetništvo i Poslovni inkubator ove općine.

Ovom je prigodom predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara istaknuo: „Ovo je projekat koji ohrabruje, osobito na prostoru koji je proteklih godina pretrpio velike štete od poplava. Ovaj projekt pokazuje još jedan način dobre suradnje lokalne vlasti, Federacije BiH i Europske unije, jer su projekt financirale sve tri strane. Simbolično je i to da ovaj pogon otvaramo danas, kada je Europska unija prihvatila aplikaciju BiH za članstvo u EU. Ovo je primjer koji trebamo slijediti na svim prostorima u Federaciji BiH i BiH jer pokazuje kako uvezati sve strukture u korist razvitka gospodarstva. Vjerujem da će biti još ovakvih projekata u Posavskoj Županiji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgradnja sustava kanalizacijske mreže, čija je ukupna vrijednost više od 460 milijuna eura, jedan je od najznačajnijih projekata kojim se želi pružiti podrška malim i srednjim poduzećima u Orašju.

Vezani članci